Suurkuvatulosteet kattavasti Helsinkiin sekä kaikkialle Suomeen

Slamcon on täyden palvelun mainostalo. Olemme erikoistuneet valomainoksiin, mutta meillä on tietoa ja taitoa toteuttaa myös muut huomiota herättävät mainosratkaisut kuten suurkuvatulosteet. Teemme näyttävät ja kestävät suurkuvatulosteet eri kokoisina sekä sisä- että ulkotiloihin. Tarjoamme asiakkaillemme Helsingissä ja muualla Suomessa helppoa avaimet käteen -palvelua. Meille on suuri ilo auttaa joka kaliiperin yrittäjiä – niin yksittäisiä liikkeitä kuin liikeketjujakin.

Ota yhteyttä

Kuvatulosteet kaikkiin mainostarkoituksiin

Slamconin kuvatulosteet ajavat asiansa erinomaisesti erilaisissa tapahtumissa ja toimitiloissa. Tuloste toimii erinomaisesti niin kankaalla, PVC:llä kuin vinyylilläkin. Kuvatulosteilla voi verhoilla suuretkin alueet ja kiinnittää ohikulkijoiden katseet tehokkaasti. Onko kyseessä tuote, palvelu, tarjous tai tapahtuma? Tehdään taitavasti toteutettu tuloste!

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Suunnittelemme ja toteutamme alusta loppuun

Kun puhumme itsestämme täyden palvelun valomainostalona, tarkoitamme todella sitä. Olemme asiakkaidemme apuna kaikessa siinä, mitä suurtulosteiden tekeminen vaatii. Saat meiltä koko palvelupaketin: suunnittelun, lupa-asiat, toimitukset, asennukset, varaosat ja huollon. Olemme mukana menossa koko tuotteen elinkaaren ajan. Haluatko kuulla lisää helposta avaimet käteen -palvelustamme? Tarvitsetko myös muita mainosalan palveluita? Ota yhteyttä!

Katso yhteystietomme tästä

Pidämme lupauksemme

Slamconin valtteja ovat nopeus, joustavuus ja tunnollisuus. Teimme esimerkiksi suuren pankkiketjun valomainosasennukset jopa viikossa. LED-modernisoinnit lupaamme suorittaa 48 tunnissa työn starttaamisesta. Mukautamme palvelumme joustavasti asiakkaidemme tarpeisiin.

 

Meillä tehdään työtä tunnontarkalla asenteella. Haluamme olla parhaita siinä, mitä teemme. Näin saamme aikaan onnistunutta jälkeä ja tyytyväisiä asiakkaita! Olemme toimittaneet useita suurkuvatulosteita erityisesti Helsingin, Espoon ja Vantaan seuduille sekä Pirkanmaan alueelle. Kättemme jälkiä löytyy toki myös muualta Suomesta. Pyydä ihmeessä tarjous, toimitpa sitten missä päin maata tahansa!

Katso yhteystietomme tästä