Banderollit Helsingistä koko Suomen alueelle toimitettuina

Seinälle ripustettu banderolli tuo potkua mainostamiseen! Banderollilla annat tietoa asiakkaillesi tyylikkäästi ja näyttävästi: mainostat tuotetta, tapahtumaa tai palvelua. Ne sopivat niin teiden varsille, kauppakeskuksiin kuin messuillekin – mihin tahansa tilaisuuteen. Saat Slamconilta banderollit, valomainokset ja muut mainostuotteet Helsinkiin, Tampereelle ja muualle Suomeen. Palvelemme tasapuolisesti kaikkia asiakkaita pikku putiikeista suuriin liikekeskuksiin. Tavoitteemme on tuoda asiakkaillemme entistä parempaa näkyvyyttä.

Ota yhteyttä

Banderollit kaikilla mausteilla

Teemme banderollit – aivan kuten muutkin tuotteemme – avaimet käteen -periaatteella. Hoidamme kaiken suunnittelusta toteutukseen ja asennukseen. Valmistamme banderolleja, jotka kestävät ja säilyttävät ominaisuutensa koettelevissakin sääoloissa.

 

Pystymme toteuttamaan kaiken kokoiset ja tyyppiset banderollit aina metrin mittaisista lakanoista suuriin tulosteisiin. Tarjolla on PVC- ja verkkomateriaalia, markiisia ja montaa muuta pintaa, jolle banderolli voidaan toteuttaa. Kaikki riippuu siitä, mitä yrityksesi tarvitsee.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Liput ja roll upit helppoon mainostamiseen

Liput laitetaan liehumaan ja roll upit vedetään vikkelästi asentoon, kun mainontaan tarvitaan helppoutta ja vaikuttavuutta. Lippuihin ja roll upeihin saa näkyvästi esille yrityksen logon, sloganin, tuotteen tai minkä tahansa muun tekijän, jota haluat mainostaa. Myös beach flagit onnistuva kauttamme. Tuotteet kulkevat kätevästi mukana messuille tai vaikka seminaareihin.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Parasta banderollipalvelua A:sta Ö:hön

Kutsumme itseämme täyden palvelun valomainostaloksi. Se tarkoittaa sitä, että tilatessasi banderolleja tai muuta mainosmateriaalia meiltä, olemme apunasi aivan kaikessa alusta alkaen. Meiltä löytyy taitoa alun logosuunnittelusta loppupään asennustyöhön – ja vielä pidemmälle. Jatkamme yhteistyötä mielellämme senkin jälkeen. Pystymme huoltamaan mainoksesi ja tarvittaessa päivittämään ne myöhemmin jälleen ajan tasalle.

Pyydä lisätietoja

Lunastamme palvelulupauksemme

Nopeasti, joustavasti ja tunnollisesti – näin me Slamconilla toimimme kaikessa, mitä teemme. Mukaudumme asiakkaidemme tarpeisiin ja tapoihin. Teemme työtä todellisesta rakkaudesta lajiin.

 

Toimipaikkamme sijaitsevat Helsingin kupeessa Keravalla sekä Tampereen naapurissa Ylöjärvellä. Toimipaikoistamme käsin palvelemme asiakkaitamme ympäri Suomen. Ota yhteyttä, niin räätälöidään juuri sinulle parhaat ratkaisut!

Katso yhteystietomme tästä